We-Vibe Touch

  • Merk:
  • Model: 839289015609
42
  • We-Vibe Touch
  • We-Vibe Touch
79,20€ 99,00€
  • Excl. BTW: 65,45€
speciale prijs geldig:

We-Vibe Touch

Diepe, bevredigende vibraties en de zachte randen die alle gevoelige plekjes van stimulatie voorzien, zorgen ervoor dat de We-Vibe Touch de ultieme clitoris stimulator is. Zet de gebogen kop op de clitoris, kies één van de acht vibratie standen en laat de Touch zijn werk doen. Geniet van sensuele zachtheid waar en wanneer jij dat wil.
De We-Vibe Touch beschikt over een krachtige motor welke je de keuze geeft tussen acht verschillende vibratie patronen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met de gratis We-Connect app op je smartphone je eigen patronen te maken. De We-Connect app is vanuit de hele wereld te besturen.
De We-Vibe Touch is volledig waterdicht en kan dus ook mee in bad of onder de douche voor een spannend avontuur. Met de meegeleverde USB-kabel kan je de We-Vibe Touch opladen. Wij adviseren de We-Vibe Touch met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

More

We-Vibe

We-Vibe

Gefabriceerd in China

We-Vibe ontwerpt en produceert wereldleidende paren en solo vibrators. Onze ingenieurs en industrieel ontwerpers van wereldklasse werken nauw samen met seksuele welzijnsexperts, artsen en consumenten om intieme producten te ontwerpen en ontwikkelen die synchroon werken met het menselijk lichaam. We gebruiken de modernste technieken en hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat onze producten nieuwe industriestandaarden voor ergonomisch ontwerp en hoge prestaties stellen, terwijl ze eco-vriendelijk en lichaamsvriendelijk blijven.

Specificatie
Groep
Kleur Paars
Lengte 10.1 cm - 3.9 inch
Materiaal 100% Medical-Grade Silicone
Opties Lichaam veilig, Draadloos, Meerdere snelheden, Vibratie, Waterbestendig

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gerelateerde producten